Totaalrenovatie


Bij elke stap van uw totaalrenovatie staan we paraat. Totaalrenovatie is namelijk een hele onderneming, die soms ingewikkeld kan zijn om in goede banen te leiden. Elke fase moet perfect op de rest aansluiten, van het houtskelet tot de laatste afwerking.  

Concreet wil dat zeggen dat u zelf helemaal niet hoeft stil te staan bij welke werken er nog allemaal moeten gebeuren, in welke volgorde de totaalrenovatie het best verloopt of hoe de structuur van uw planning het optimaalst in elkaar zit. U wil namelijk niet een nieuwe vloer leggen om later te ontdekken dat de leidingen aan vervanging toe zijn, of de zolder isoleren met materiaal dat niet aan de laatste wetgevingen voldoet.  

Van alle renovatiebedrijven in Oost-Vlaanderen bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen uw planning en alle communicatie loopt bij ons van een leien dakje, ook elke praktische stap van uw totaalrenovatie werken we tot in de puntjes af. U laat met een gerust hart uw nieuwe woning in onze handen achter, en krijgt uw droomhuis ervoor in de plaats. 


Welke werken wil u graag uitvoeren?


Wil u uw woning in haar glorie herstellen? Heeft u liever een hypermoderne interpretatie die de oude stijl helemaal transformeert? Kiest u om uit te breiden met een bijbouw? Met onze totaalrenovatie nemen we alle zorgen van u over.  

Ontdek voor welke premies uw totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen of uw renovatie in Gent in aanmerking komt.