Contact


Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met het bewaren en versturen van uw data via deze website.

Voor verdere vragen en informatie kan u met ons contact opnemen.

Adres

Budget Bouwteam bvba
Manchesterstraat 49 A, 9000 Gent

Contact

 +32 475 378 000
 +32 476 787 898

 budgetbouwteam@telenet.be
 budgetbouwteam.be

Ondernemingsnummer: BE 0873518850


Kocht u uw droomhuis met nood aan totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen? Op zoek naar moderne nieuwbouwprojecten rond Gent of houtskeletbouw doorheen Oost-Vlaanderen? Zoekt u een aannemer in Merelbeke, een bouwbedrijf in Drongen of een bouwteam in Groot-Gent? Budget Bouwteam helpt Gent en iedereen errond! 

Waar kan ik vertrouwen op Budget Bouwteam 

Ons bouwbedrijf uit Gent trekt heel Oost-Vlaanderen rond om uw droomhuis te bouwen, renoveren of af te werken. Dat wil zeggen dat u niet alleen kan rekenen op een betrouwbare aannemer in Gent, maar dat die aannemer en onderaannemers u ook volgen doorheen Oost-Vlaanderen voor alles wat u nodig heeft. Doen andere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen ons dat na? 

Waarom kies ik dit bouwteam uit Gent? 

Vertrouw altijd op Budget Bouwteam. We helpen u doorheen de provincie, maar dat is niet alles. Uw droom is op tijd af en geniet de hoogste kwaliteit aan een correcte prijs. Maar bovenal: u hoeft zich helemaal nergens zorgen over te maken. Budget Bouwteam neemt alle zorgen van u over en levert altijd op tijd op.  

Geniet van uw totaalrenovatie in Gent, Merelbeke en ver daarbuiten. Op zoek naar een bouwbedrijf in Drongen? Zoekt u een bouwbedrijf rond Gent om al uw dromen waar te maken? Uw toekomst verdient Budget Bouwteam.